Uw betere taxi in Nijmegen…….

Taxi Nijmegen

Zoekt u snel een professionele en bovendien betaalbare taxi in Nijmegen en omgeving?
(Bemmel, Elst, Arnhem, Lent, Heteren, Driel, Randwijk, Zetten, Andelst, Herveld, Rheden, Velp, Giesbeek, Lathem, Wageningen, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Huissen)

Taxi Linsen Nijmegen vervoert u 24/7 naar de plaats van uw bestemming.
Voor groepen hebben we de beschikking over 8- en 9-persoons taxibussen. Voor grote gezelschappen zelfs een 50-persoons touringcar.

Onze representatieve chauffeurs vervoeren u veilig en volgens afspraak. Van uw adres in Nijmegen of omgeving naar nationale en internationale vliegvelden.
We kennen de weg en in geval van file volgen we een alternatieve route zodat u tijdig op de luchthaven aankomt.
Wij rijden regelmatig vanuit Nijmegen en omgeving naar o.a. Schiphol, Rotterdam-Den Haag, Maastricht-Aken, Dusseldorf, Weeze, Keulen en Brussel-Zaventem.

Moet u naar een zakelijke bijeenkomst, congres of weer naar huis na een gezellige stapavond?
Ook dan kunt u op onze service rekenen!

Vipvervoer

Voor het VIP-vervoer hebben wij meerdere voertuigen. Voor grotere gezelschappen 8/9-persoonsbussen en een 50-persoons touringcar. Alle speciaal ingericht voor het vervoer van bijzondere gezelschappen of zakenrelaties. Voorzien van alle denkbare optie als full-airco, omroepinstallatie, navigatiesysteem, koelkast, comfortabele verstelbare stoelen en ruimte voor al uw reisbagage.

Rolstoelvervoer

Voor het rolstoelvervoer, eventueel gecombineerd met personen, hebben wij diverse aangepaste rolstoelbussen met elektrische liften ter beschikking.
Deze rolstoelbussen zijn voorzien van airco, navigatiesysteem en luxe stoelen.
Deze moderne rolstoelbussen zijn allen uitgevoerd met de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR).
In de Code VVR staan wettelijke bepalingen en worden richtlijnen gegeven ter vergroting van de veiligheid van het besloten collectief vervoer van mensen in een rolstoel.

U kunt op elk gewenst moment een taxi reserveren. Het is dus ook mogelijk om een taxi te bestellen voor een rit die bijvoorbeeld pas over een week plaatsvindt. Zo bent u altijd verzekerd van een taxi die op tijd is!
Op de met u afgesproken tijd en plaats staan wij voor u klaar!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven u alle gewenst informatie. We vinden altijd een oplossing voor vervoer op úw maat.